2018 m. spalio 24 d., trečiadienis

Biologiškai aktyvūs maisto papildai moterims.

100% natūralūs Vision produktai.



Kompleksas moterims
Moteriškų problemų sprendimas augalų pagalba
BEAUTY
 
Veikliosios medžiagos, įeinančios į preparato "Beauty" sudėtį, užtikrina odos, plaukų ir nagų regeneraciją, išsaugo puikią būklę. Be to, gyvybiškai svarbių organizmo procesų suaktyvinimo dėka galima pasiekti jų puikų ilgalaikį efektą.
MEDISOYA
Stiprinamoji priemonė menopauzės laikotarpiu, mažina riziką susirgti pieno liaukų onkologiniais susirgimais. Unikali pagalba moterims prieš ir po menopauzės. Vartojant ilgesnį laiką atitolinama klimakterinio periodo pradžia (palaikomas reikiamas ekstrogenų kiekis). Palengvina klimakterinius simptomus (galvos skausmus, karščio bangas, makšties sausumą, nereguliarias menstruacijas, diskomfortą). Subalansuoja hormonų statusą. Pakelia tonusą.
NORTIA
Širdies kraujagyslių ir centrinės nervų sistemos funkcijų palaikymas. Koreguoja medžiagų apykaitą. Teigiamai veikia psichinę ir emocinę moters būseną. Stimuliuoja limfocitų funkcijas bei interferono gamybą. Stiprina širdies raumens susitraukimus ir mažina jautrumą. Prailgina aktyvaus gyvenimo laikotarpį. Lėtina organizmo senėjimo procesus.
ARTEMIDA
 "Artemida" - tai produktas, kuris gali sušvelninti arba iš viso panaikinti priešmenstruacinio sindromo simptomus. Į jo sudėtį įeina kininis skudutis, kurio šaknyse yra medžiagų, pasižyminčių bendru stiprinamuoju ir tonizuojančiu poveikiu. Jos pagerina kraujo apytaką. Taip pat šis augalas žinomas kaip pagalbinė priemonė, esant bendram dirglumui. Kekinė blakėžudė turi daug fitoestrogenų, pasižyminčių teigiamu poveikiu moters hormoninei sistemai. Miltinė meškauogė yra žinoma kaip polifenolių, tarp jų ir bioflavonoidų, šaltinis, kurie turi stiprų antioksidacinį ir lengvą šlapimą varantį poveikį. Ir pagaliau - paprastasis kietis - visuotinai naudojamas, esant menstruacijų ciklo sutrikimams ir siekiant padidinti gimdos raumens susitraukimo galimybes. Taipogi jis pasižymi ir pastebimu raminamuoju poveikiu. Be šių augalinių ingredientų produktas praturtintas vitaminais A ir E.


Sveiki,
Ar jus domina puiki savijauta, norėtumėte atrodyti 10 metų jauniau?
100% natūralūs Vision produktai tiesiai iš gamintojo sandėlio.
Rezultatai jus nustebins.
Vitaminai suaugusiems ir vaikams.


Galimybė gauti nuolaidą nuo 20% iki 40%
Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai, Panevėžys, Alytus, Marijampolė, Mažeikiai ir kiti miestai.


Tel. 861874928
Skype: jolt777
alekmika@gmail.com

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą