2017 m. vasario 15 d., trečiadienis

Straipsnis: NUMESTI SVORĮ (Vision papildai)

Straipsnis: NUMESTI SVORĮ              Kaina: klientui su nuolaida: 21,60 eurų

      
Prieš akis vėl šventės, o šventinės dienos — būtent tos dienos, kai svarstyklių rodyklė šokinėja tai į vieną tai į kitą pusę ir užfiksuoti ją norimoje padėtyje labai sunku. Prieš tai mes laikomės dietų, atėjus šventėms - sąžiningai ragaujame salotas ir kitus patiekalus, palepiname save saldžiais pyragais, o po to seka iškrovos dienos. Mūsų patarimai padės svarstyklių rodyklei, be ypatingų Jūsų pastangų, išsilaikyti norimoje padėtyje.

Išsimiegokite

Būtent dėl miego trūkumo organizmas gamina per didelį kiekį grelino hormonų, kurie smegenims siunčia netikrus alkio signalus. Žmonės miegantys mažiau nei 6 valandas 23% labiau rizikuoja padidinti antsvorį, o tiems, kurie miega mažiau nei 4 valandas rizika padidėja iki 74%.
Pusryčiaukite sočiai

Sotus, lėtai suvalgyti pusryčiai ne tik padidins Jūsų darbingumą dienos metu, bet ir apsaugos Jus nuo persivalgymo pietų metu, padės susidoroti su noru užkąsti prieš miegą ir 24% sumažins nutukimo riziką. Be to, žmonės, kurie reguliariai pusryčiauja yra sveikesni. O žmonės neturintys šio įpročio per metus gali priaugti 4-7 kilogramus.

Sportuokite gryname ore

Norintiems sulieknėti tai geriausias treniruočių būdas, nes aktyviam riebalų deginimui būtinas deguonis. Tarp kitko, rytinės treniruotės žymiai efektyviau padeda lieknėjimui, negu treniruotės kitu paros metu. Medikai įsitikinę, kad žmogaus organizmas energijos resursus geriausiai „išnaudoja“ iki 17 valandos.

Vartokite vitaminą D

Harvardo medicinos fakulteto mokslininkai nustatė, kad saulės spinduliai padeda lieknėti daug greičiau. Ne todėl, kad žmogus daugiau prakaituoja, o tai reiškia, intensyviau nyksta riebalai ir iš organizmo pašalinamos druskos, o todėl, kad saulės spinduliai aprūpina žmogaus organizmą vitaminu D, kuris sustipriną medžiagų apykaitą.

Papildykite angliavandenius baltymais

Natūralūs angliavandeniai (bulvės, duona, makaronai) skyla greitai ir organizmui neduoda jokios naudos. Bet jeigu verdant į makaronus įdėti mėsos, kiaušinį ar varškės, juose esantys baltymai sumažins šią žalą ir pristabdys cukraus išsiskirimą į kraują. Baltymai kartu su angliavandeniais daug greičiau suteikia sotumo jausmą.

Prauskitės po kontrastiniu dušu

Temperatūrų skirtumas pagreitina kraujotakos procesą, o tai stimuliuoja virškinimą. Be to, kovodamas su peršalimo ligomis, organizmas „dirba“ intensyviau, o tuo pačiu intensyviau naudoja energiją. Vakare kontrastinis dušas padeda nuo nemigos.

Valgykite dažniau, bet mažiau

Dietologai primigtinai rekomenduoja valgyti dažnai, bet mažomis porcijomis. Tarpai tarp valgymų turi būti mažesni nei 5 valandos. Negalima mažinti valgymo kartų, kai Jūs nusprendžiate lieknėti. Mažinti reikia suvartojamo maisto kiekį ir kaloringumą. Jokiais būdais neatsisakykite pietų, pataria specialistai. Grįžę namo po darbo alkani, ,,pulsite“ maistą ir , žinoma, suvalgysite daug daugiau negu Jums reikia. Na, bet jei jau praleidote pietus, vakarieniauti pradėkite nuo gabaliuko šokolado ar šaukštelio uogienės: tai pagreitins kraujo pasisotinimą deguonimi ir išgelbės nuo persivalgymo.

Žiūrėkite ką geriate

Geriant galima gauti du kartus daugiau kalorijų negu valgant. Ypač kaloringi alkoholis ir populiarūs gazuoti gėrimai. Nesižavėkite ir sultimis pakuotėse, jos tikrai nėra mažai kaloringos. Vietoje sulčių geriau gerti vandenį arba nuriebintą pieną. Beje, jei tarp valgių norisi užkąsti, pabandykite išgerti pusę stiklinės vandens. Dažnai tai padeda numalšinti alkį. O valgant maistą, nerekomenduojama užsigerti vandeniu, bent jau kramtymo metu – tikina specialistai. Bet kokie skysčiai atskiedžia seiles ir trukdo pirminiam maisto virškinimui, todėl žmogus suvalgo daugiau. O nuo suvalgyto maisto kiekio priklauso mūsų kūno masė.
Daugiau vaikščiokite

Banalu, bet tai – tiesa. Naudinga nors retkarčiais lipti laiptais, o ne kilti liftu ar eskalatoriumi. Mažai kas žino, kad lipti žemyn laiptais taip pat naudinga, kaip ir kilti aukštyn, bet lipimas žemyn - mažiau vargina. Tas pats ir su pasivaikščiojimais: visiškai atsisakyti automobilio – utopija. Puikių rezultatų pasieksite palikę automobilį truputį toliau ir paėję nors 5 minutes.
 
    
Turėkite kantrybės

Stanfordo universiteto mokslininkų tyrimų rezultatai rodo, kad įpročiai, tame tarpe ir mitybos, įsitvirtina per 21 dieną. Pabandykite tris savaites nevalgyti sviestinių bandelių ir pamatysite, kad laikui bėgant Jūs jų nebenorėsite.

Nesilaikykite pernelyg griežtų dietų

Dažnai draudimai vienokiam ar kitokiam maisto produktui duoda atvirkštinį rezultatą. Psichologai kartu su dietologais pateikia įdomią statistiką. Draudimas valgyti saldumynus 70% skatina persivalgymą jais. Jeigu nėra jokių draudimų žmogus suvalgo net 90% naudingo maisto ir tik 10% žalingo.

Mėgaukitės taškiniu masažu

Numalšinti alkio jausmą padės taškinis ausies spenelio masažas. Nykščiu ir smiliumi suspauskite ausį ir sukiokite ją į kairę ir į dešinę. Šį masažą rekomenduojame daryti iki valgymo ir valgymo metu – taip išvengsite persivalgymo.
        
Savo mitybą papildykite Vision maisto papildais lieknėjimui

Palaikyti sveiką organizmą ir atsikratyti nereikalingų kilogramų be dietų ir žalos sveikatai Jums padės neįkainuojami pagalbininkai — aktyvūs Vision maisto papildai Sveltform+ ir KG-Оff.

Chitozanas, įeinantis į maisto papildo KG-Оff Fat absorber sudėtį, yra natūrali sudėtinė dalis, surišanti riebalų molekules ir neleidžianti įsisavinti skrandyje, o konjako šaknies milteliai įeinantis į KG-Оff Hunger Suppressant sudėtį, absorbuojantys medžiagas 200 kartų sunkesnes už savo svorį, greičiau suteikia sotumo jausmą suvalgant mažiau maisto , o tuo pačiu padeda mums lieknėti be žalos organizmui.
Medžiaga iš žurnalo „Planeta liudej“
skype: jolt777
alekmika@gmail.com

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą